Próbaüzem

 Posted by at 01:52  Add comments
ápr 142010
 

Örömmel látom, hogy már a próbaüzem alatt is milyen sokan látogatják az oldalt. Munkánkat máris sokan értékelték szavazatukkal, amit külön is köszönök! Többen regisztráltak, és olyan is akadt, aki már kipróbálta a rendszert és hozzászólt a beköszöntő cikkhez. Láthatjátok, hogy a fordítás sem teljes, és néhány oldal még feltöltetlen – ezekhez az önkormányzattól várunk még hivatalos adatokat és információkat. Hamarosan minden felkerül – addig egy kis türelmet és megértést kérek!

Eközben viszont rengeteg új képpel bővítettük a galériákat – külön érdemes körülnézni a “Történelem” albumban, ahová felkerült néhány nagyon szép, XVIII-XIX. századi katonai térkép, és egy pár régi képeslap Ádándról.

  3 Responses to “Próbaüzem”

 1. Admin!

  Megnéztem a régi képeket Ádándról és eszembe jutott, hogy a családi fotók között nekem is van olyan amit talán betehetnél a gyűjteménybe.
  Milyen címre küldjem el, ha sikerül digitalizálnom őket?

 2. Kedves Hocy!
  Nagyon jó ötlet. Ha van olyan régi fotód, ami Ádánd utcáit, épületeit, az itt élő/élt embereket, a hétköznapi életet ábrázolja, nagyon szívesen felteszem a galériába – mindenképpen itt a helye! Másoktól is örömmel veszek régi képeket, dokumentumokat – ezeket küldjétek az admin(kukac)adand.hu címre!
  Köszönöm szépen előre is! :)

 3. Kedves Admin!
  Jelentem képek elküldve.
  Nagyon szívesen!:)