jún 152011
 

Tisztelt olvasó! Kedves lakótársaink!

Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy április 19-i ülésén újjáalakult az Ádándi Polgárőr Egyesület. A taggyűlés Bognár Józsefet bízta meg az Egyesület vezetésével. A vezetőség tagjai még: Németh Attila és Franta Géza.

Az elmúlt 5 évben sajnálatos módon nagyon ellaposodott és ellehetetlenült az Egyesület munkája, ami a sok negatívumok összeadódásából és az érdektelenségből is származhatott. Szükség volt a megújulásra! Az iratanyagok átadásának késlekedése hátráltatja az érdemi munka elkezdését és a tisztánlátást helyzetünkre vonatkozóan.

Alapvető fő feladataink a közbiztonság megszilárdításának elősegítése, jó kapcsolat kiépítése a társszervekkel és az önkormányzattal. Elengedhetetlen továbbá, hogy kivívjuk a lakosság bizalmát és támogatását. A taglétszámunk bővítése érdekében, tisztelettel hívjuk és várjuk azokat, akik maguk is szívesen tennének valamit a település közbiztonságáért!
Bővebben munkánkról még nem tudunk beszámolni, s még tervezni sem tudtuk az éves munkánkat, mert pénzügyi forrásaink még nincsenek. Mindenképpen számítunk az Önkormányzat és a civilek (szervezetek, ádándi polgárok) támogatására, s a pályázatok figyelésével is szeretnénk forráshoz jutni és a munkánkat zökkenőmentessé tenni.

Nagy bizalommal és várakozással tekintünk a jövőbe, hisz a közös munka meghozza gyümölcsét, ami mindenki közös érdeke!

Tisztelettel:
az egyesület vezetősége