okt 032011
 

Ádánd Község Önkormányzata 51/2011. (VII.20.) sz. Kt. határozatával elindította Ádánd településrendezési eszközeinek felülvizsgálatát. Az Önkormányzat a feladat elvégzésével a Tájterv Műhely Kft.-t bízta meg.
A tervező csapat szeretné a lakosság segítségét kérni a munkájához. Szeretnénk, ha a készülő terv a lakosság mindennapi életének kihívásaiban, a fejlesztési szándékaink megvalósításában támogatna. Sokszor fordul elő, hogy bár átrágtuk magunkat a szabályozás szövevényes rendszerén, úgy érezzük a ránk vonatkozó szabályok mégsem egyértelműek, még mindig nem tudjuk mit építhetünk és mit nem. Hányszor fordult már elő, hogy az építési osztályon derült csak ki, hogy amit építeni szeretnénk, vagy a funkció, amire a telkünket használnánk a rendezési tervbe ütközik. Ezért itt és most van az alkalom, hogy a lakosság életét nagyban befolyásoló kérdésekbe mi magunk is beleszóljunk.

Az önkormányzat és a rendezési terv készítői szeretnék, ha Ádánd lakossága aktívan részt venne ebben a közös munkában, amely hosszú évtizedekre meghatározza majd a község jövőjét, arculatát, hosszútávú fejlődését, annak irányát, lehetőségeit és céljait. Ezért arra kérjük honlapunk olvasóit, hogy egy kérdőív kitöltésével segítsék munkánkat: vegyenek részt Ádánd jövőjének alakításában!
(A kérdőív kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe. Mindenki véleménye számít! A válaszok természetesen névtelenek, kizárólag a településrendezési terv minél pontosabb előkészítését szolgálják!)

Kattintson ide, ha válaszaival szeretne ön is részese lenni közös jövőnk alakításának!
Ide kattintva részletesen olvashat a településrendezési terv céljairól, hosszútávú hatásairól!