Összefoglaló az elmúlt hetek munkálatairól

08 02
03 04

Az önkormányzat dolgozói, valamint közmunkásaink egyik csapata sorra felújította a község régóta elhanyagolt, leromlott állapotú buszmegállóit. Az elkorhadt, törött elemeket, a hiányzó palát pótolták, a faszerkezetet pedig lefestették. Az így megújult buszmegállók – rendszeres karbantartás mellett – még további évtizedekig szolgálhatják a község lakóit.

01 06

Az utak javításából megmaradt aszfaltzúzalékkal sikerült kijavítani a Jókai utca vízmosások által járhatatlanná tett felső végét is, így a gazdák ismét meg tudják közelíteni a domb tetején levő földjeiket. Az önkormányzat saját dolgozói készítették el maradék térkőből a húsbolt bejárata előtti új lépcsőt.

05 07

A közmunkások folyamatosan dolgoznak a megsüllyedt, gazzal benőtt járólapok újrarakásán, így a Kossuth Lajost utca felső szakaszán mostanra újra járható lett a járda. Ezzel párhuzamosan halad a Zrínyi utcában az eltömődött árkok és átereszek rendbetétele.

09 10

Közmunkásaink másik csapata eközben művelésbe vette az eddig jórészt kihasználatlan iskolakertet, ahol az iskola konyhája számára termesztenek különféle zöldségeket.