Pályázati felhívás

Pályázati felhívás helyi civil szervezetek támogatására

Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a civil szervezetek önkormányzati támogatásáról szóló 16/2013. (XI.28) önkormányzati rendeletének 6. §-a alapján 2015. július 3-ai ülésén 105/2015.(VII.03.) Kt. határozatával pályázatot írt ki helyi és helyben tevékenykedő civil szervezetek támogatására.

Pályázat benyújtása

  • A pályázatnak tartalmaznia kell a konkrét cél meghatározását, a kért támogatás összegének felhasználási tervét. A pályázatot a fenti rendelet 1. mellékletét képező PÁLYÁZATI ADATLAPON kell benyújtani, amelyhez az ott felsorolt mellékleteket is csatolni kell.
  • A pályázat kiírására évente egy alkalommal kerül sor, egy pályázó évente csak egy pályázatot nyújthat be.
  • A pénzügyi támogatás iránti pályázatot a polgármesterhez kell benyújtani.
  • A pályázat benyújtási határideje: 2015.július 31.
  • Amennyiben a pályázó a pályázatot hiányosan nyújtja be, a polgármester egy alkalommal írásban hiánypótlásra szólítja fel. A hiányt a felhívás kézbesítésétől számított 8 napon belül, jogvesztés terhe mellett pótolni kell, a mulasztás a pályázat elutasításával jár.

A részletes pályázati kiírás és a pályázati adatlap ide kattintva letölthető, vagy átvehető az Ádándi Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzőjétől (8653 Ádánd, Kossuth L. u. 50.).

Ádánd Községi Önkormányzata