Pályázati felhívás

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

helyi civil szervezetek támogatására


Ádánd Község Önkormányzat Képviselő-testülete a civil szervezetek önkormányzati támogatásáról szóló 16/2013. (XI.28) önkormányzati rendeletének 6. §-a alapján 2024. február 29-i ülésén 61/2024. (II.29.) Kt. határozatával pályázatot írt ki helyi és helyben tevékenykedő civil szervezetek támogatására.

Pályázat benyújtása
A pályázatnak tartalmaznia kell a konkrét cél meghatározását, a kért támogatás összegének felhasználási tervét. A pályázatot a fenti rendelet 1. mellékletét képező Pályázati Adatlapon kell benyújtani, amelyhez az ott felsorolt mellékleteket is csatolni kell. A pályázat kiírására évente egy alkalommal kerül sor, egy pályázó évente csak egy pályázatot nyújthat be. A pénzügyi támogatás iránti pályázatot a polgármesterhez kell benyújtani.

A pályázat benyújtási határideje: 2024. április 12. 16:00 óra.

Amennyiben a pályázó a pályázatot hiányosan nyújtja be, a polgármester egy alkalommal írásban hiánypótlásra szólítja fel. A hiányt a felhívás kézbesítésétől számított 8 napon belül, jogvesztés terhe mellett pótolni kell, a mulasztás a pályázat elutasításával jár.

A részletes pályázati kiírás és a pályázati adatlap letölthető az önkormányzat honlapjáról (www.adand.hu), vagy átvehető az Ádándi Közös Önkormányzati Hivatalban (8653 Ádánd, Kossuth L. u. 50.).

Ádánd, 2024. március 14.